skip to Main Content

Lesmethode

Ik geef les in Verantwoord Veilige auto’s welke ook diverse elektronische gebruiksgemakken kent welke jou kunnen helpen om het “nieuwe rijden” optimaal toe te kunnen passen.

De lesmethoden die ik volg zijn volgens de vier modules van de RIS (Rijopleiding In Stappen) methodiek waarin jij stap voor stap leert autorijden. Autorijden is veel meer dan alleen kunnen sturen, gas geven, remmen en schakelen. Autorijden is meer dan alleen jouw rijbewijs halen. Autorijden is bewust verantwoordelijk handelen om het voor jou en jouw medeweggebruikers veilig te houden op de weg. Verantwoord autorijden begint al thuis op de bank met mentale voorbereiding, het herhalen van de behandelde lesstof en het inlezen van de nieuw te behandelen lesstof.
De leerlingen die de lessen volgen via de RIS-methodiek laten een aanzienlijk hoger slagingspercentage zien voor het eerste examen in vergelijking tot leerlingen die volgens reguliere lesmethodes les krijgen.

Autorijlessen

Autorijlessen bij Rijschool Mikado zijn altijd gezellig maar dan wel met een serieuze ondertoon want uiteindelijk leer jij bewust rijden op een verantwoord veilige manier. Dus wanneer jij ook “Verantwoord Veilig” wilt lessen meld jouzelf dan nu aan bij Rijschool Mikado voor een introductie les en een intakegesprek.

Boek je eerste les!

Sociaal rijgedrag

Rijschool Mikado leert jou sociaal – en defensief rijgedrag aan. Sociaal rijgedrag is andere weggebruikers de ruimte geven. Defensief rijgedrag is fouten van andere weggebruikers tijdig herkennen en ondervangen.

Verantwoord veilig

Want fouten maken mag altijd want daar leert iedereen van.

Persoonlijke ontwikkeling

Jij hebt echt 1 op 1 les, zonder telefonische afleiding.

Zelfbewust

Ontwikkelen op het gebied van veiligheid, doorstroming & milieu.

Contactgegevens:

Noppenstraat 60
2136 AJ Zwaanshoek

06-51665213

info@rijschoolmikado.nl

Zakelijke gegevens:

KvK: 75133571
BTW nummer: NL002173644B43
Bank: NL72KNAB0259203076
BIC: KNABNL2H

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Back To Top